AMON BADHOEVEDORP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Badhoevedorp. Meer weten? Ontdek meer

7 nov 2022 om 0:09 Was nu weer eens snel en goed, mag nog iets meer doorbakken wat onze smaak betreft. Jammer dat de digitale fooi voor bezorging niet bij hen terecht komt.
3 nov 2022 om 20:29 Jammer genoeg duurde de bezorging echt veel langer dan we gewend zijn. De pizza’s waren koud en taai. Cola was lauw en de knoflooksaus smaakte zuur. Echt een domper
27 okt 2022 om 19:57 Meer dan een uur moeten wachten voordat het eten kwam. Twee keer gebeld en beide keren zeiden ze dat het onderweg was. Woon op de hoek. Afhalen ben ik met 30 minuten klaar.
16 okt 2022 om 0:42 Had shoarmaschotel amin eateld, dat was altijd met ui laprika champignon Kreeg ieta ondefineerbaar met q verdwaald stukje groente en een laag kaas er op wat ik smerig vind, het smaakte niet eens naar shoarma. Geen idee wat ze gegeven hebben. Goor
12 okt 2022 om 20:36 Zoals altijd lekker heet en goed verzorgd
5 okt 2022 om 21:44 Matige shoarma voor dat geld. Duurde meer dan een uur en eten was lauw
30 sep 2022 om 15:55 De pizza’s waren lauw bij bezorging. De smaak van de pizza’s was wel ok, niet heel bijzonder. Helaas waren ze bij een pizza's een van de toppings vergeten, bij het nabellen heeft iemand een bakje salami nageleverd.
26 sep 2022 om 19:33 Ik vond de shoarma smakeloos en op de patat zat veel te veel zout . Zonde . Ik hoop dat het volgende keer beter is .
18 sep 2022 om 20:36 Viel tegen. Vlees was taai.
18 sep 2022 om 19:53 Shoarma was weer goed.